Je kunt je niet meer inschrijven voor dit webinar

Automatiseer het schrijven van productbeschrijvingen

De laatste jaren stijgt het aantal consumenten dat online gaat winkelen. Voor e-commercebedrijven is het van groot belang om zo hoog mogelijk in zoekmachines te verschijnen om potentiële klanten naar hun website te lokken. Om de zichtbaarheid van een website voor gebruikers van een zoekmachine te vergroten, wordt hedendaags vaak Search Engine Optimization (SEO) toegepast. Het schrijven van boeiende en unieke productteksten is echter niet eenvoudig en kost vaak veel tijd. Bovendien zorgen vergelijkbare of dubbele productbeschrijvingen voor een lagere positie in de zoekmachines en moet een beschrijving informatief, realistisch en in een duidelijke taal zijn geschreven om de zichtbaarheid van het product te vergroten. 
 
Middels het inzetten van Natural Language Processing (NLP) technieken, heeft Squadra Machine Learning Company een SaaS-product ontwikkeld (Powertext.ai) welke productkenmerken kan vertalen naar correcte, unieke productbeschrijvingen in +-150 verschillende talen. Het schrijven van honderden of (tien)duizenden kwalitatief hoogwaardige productbeschrijvingen kan hierdoor, middels slimme machine learning-technieken, (deels) geautomatiseerd worden. Voor klanten als BCC, Adidas en Action heeft dit geresulteerd in een verbeterde vindbaarheid in zoekmachines. 

Deze Webinar gaat dieper in op de verschillende uitdagingen waar tal van bedrijven op het gebied van het (handmatig) schrijven van kwalitatief hoogwaardige productbeschrijvingen tegenaan lopen. 

​Vragen als: "Op welke manier kan software correcte en unieke productbeschrijvingen genereren?" En "welke technieken worden hiervoor gebruikt?" zullen tijdens deze Webinar door Guus van de Mond, eigenaar van Squadra Machine Learning Company, beantwoord worden. 
 
Key take-aways
  • Wie is Squadra Machine Learning Company?
  • Hoe is het idee voor Powertext.ai ontstaan?
  • In welke behoefte voorziet Powertext.ai?
  • Hoe ziet het proces van de bijbehorende ML technieken er uit?
  • Live demo in onze omgeving
  • Prijzen, extra features en custom made oplossingen
Voor wie is deze Webinar bestemd? 
Het Webinar is van belang voor zowel de kant van de business als IT. CIO, ICT managers, CDO, Hoofd data/ Master data manager, CMO, Marketing manager, COO, E-Commerce manager, Marketeers, SEO consultants, etc.
 
Join Us. No cost. High Value. 

Presentatie door
Guus van de Mond

Duur
45 minuten

Je kunt het webinar volgen vanaf je computer, tablet of telefoon.

Deel dit webinar